Kompleksowa modernizacja
Holu Rejestracji Poradni Specjalistycznych
w Instytucie "Pomnik-Centrum Zdrowia Dziecka"

Hol Rejestracji Poradni Specjalistycznych

Głównym projektem Fundacji Virtuosa w roku 2021 był kompleksowy remont i wyposażenie Holu Rejestracji 30 Poradni Specjalistycznych w Instytucie „Pomnik-Centrum Zdrowia Dziecka”, składającego się z przestrzeni Holu, kawiarni z zapleczem, trzech łazienek, łazienki dla niepełnosprawnych, pokoju malucha, dwóch sekretariatów i pomieszczeń rejestracji. W sumie cała wyremontowana przestrzeń to 430 m2. Wybudowany został także zewnętrzny wiatrołap, co znacznie wpłynęło na zwiększenie powierzchni holu. Przez tę przestrzeń przechodzi i korzysta z niej ok. 1500 osób dziennie, w tym blisko 1000 małych pacjentów poradni. To wielkie szczęście, że dzięki naszym partnerom gwarantującym najwyższą jakość produktów stworzona została przestrzeń najnowocześniejsza w Polsce. Modernizacja obejmuje kompleksową renowację z zastosowaniem najnowszych technologii i designem na światowym poziomie. Unikalny projekt wnętrza, przyjazny zarówno małym dzieciom jak i nastolatkom, stworzyła pracownia architektoniczna Kuryłowicz & Associates. Generalnym wykonawcą była firma SKANSKA. Czas renowacji: sierpień/listopad 2021, otwarcie – grudzień 2021.

Partner Pro Bono

Generalny Wykonawca

Partnerzy finansowi

Partnerzy rzeczowi

Przebieg projektu

Używamy plików cookies. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.